El col·lectiu Gent de Castelló i d’Esquerra: Compromís (GCiEC) està preparant “l’Assemblea  Oberta a la Participació de la Ciutadania Castellonera”  per a les 19:30 hores del proper dissabte 28 de febrer a la sala de conferències de l’Obrera.

En aquesta assemblea el candidat a l’alcaldia de Castelló en les properes municipals, Òscar Noguera,  i els membres de la candidatura, elegits en les passades primàries del grup, presentaran i debatran les propostes del col·lectiu. Així mateix, el públic assistent podrà presentar, allí mateix o a l’Espai obert d’expressió d’acicastello.org, les seues propostes i suggeriments per millorar el programa d’acció municipal per què es puguen debatre entre els assistents.

Al mateix acte, es presentarà també la programació d’altres espais de participació que el col·lectiu anirà obrint a la ciutadania castellonera per afavorir la participació cívica en l’elaboració del programa d’acció municipal  de la propera legislatura. Entre els quals cal destacar els cafés-tertulia del candidat en les vesprades dels dissabtes, el bloc en la publicació acicastello.org, gentdecastello.blogspot.com,
 les xarxes socials, els encontres amb les associacions i les xerrades temàtiques a l’Obrera.

Esperem les teues propostes. 
Per què Castelló torne a somriure amb tu, torna a somriure !

GCiE-Compromís