Font de la notícia: elmiragall.org

La Diputació de València i la Conselleria d’Educació han posat en marxa el Pla de Millora d’Espais Educatius Municipals 2018-2019, el dilluns passat la vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó; la diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer i el conseller d’Educació, Vicent Marzà, van anunciar la continuació de la col·laboració entre les administracions, per a millores d’espais que es desplegarà entre 2018 i 2019.

El Conseller Vicent Marzà, Maria Josep Amigó, vicepresidenta de la Diputació de València i la diputada de Benestar Social, Mercedes Berengue

A Castelló, gràcies al treball del regidor d’Educació Lluís Piqueras l’Escola Infantil Municipal “Ames de Casa” i el centre de formació de persones adultes “Paz Minguez”, tots dos de titularitat municipal, rebran una subvenció de 38.000 € per a cada centre, per part de la Diputació de València i la Conselleria d’Educació, enguany rebrà l’ajuda la guarderia municipal mentre que l’escola d’adults serà la beneficiària en 2019..

Esta ajuda sufragarà obres de condicionament i adequació dels centres educatius de titularitat municipal.

L’Alcalde Óscar Noguera i el regidor d’Educació Lluís Piqueras han destacat que es tracta de quanties realment elevades “la qual cosa ens permetrà realitzar intervencions importants. L’Ajuntament de Castelló podrà fer front a projectes amb la tranquil•litat de disposar d’estes quantitats gràcies a l’aposta de la Conselleria i la Diputació al poble de Castelló”. A més, es tracta de “condicionar i millorar espais educatius per a oferir en condicions òptimes un servei públic tan important com és l’ensenyament de les persones”.

L’Alcalde Óscar Noguera i el regidor d’Educació Lluís Piqueras

Les directrius que s’han seguit per a adjudicar les ajudes per a executar els plans han sigut les marcades pels tècnics de la Conselleria d’Educació, que han valorat les necessitats de cada centre, ha explicat la vicepresidenta de la corporació, Maria Josep Amigó.

Joanjo Puertos


0 comentaris

Deixa un comentari