Us presentem ‘CASTELLÓ SOM’, una campanya que té com a objectiu la promoció dels valors i llocs d’interès que representen el nostre CASTELLÓ, amb la finalitat  que tothom ens puga conèixer i visitar.

La campanya es desenvoluparà en vàries fases al llarg del temps on s’aniran presentant càpsules audiovisuals amb diferents motius, que serviran per mostrar la varietat cultural, esportiva, festera, patrimonial i natural de Castelló.

CASTELLÓ SOM’ vol contar la diversitat de la seua gent i els seus costums des del poble, perquè creiem que els millors comunicadors possibles són les castelloneres i els castelloners, i perquè sabem que més enllà del patrimoni, les festes o la natura que puga oferir Castelló, el més important que cal posar en valor és el caràcter obert i acollidor de la seua ciutadania. És per això pel que els protagonistes dels audiovisuals són les castelloneres i els castelloners, però també ho serà la gent que ens visita. I és, que, poden haver molts Castelló i cadascú pot tenir el seu, però en definitiva aquest és…

El Castelló que som, el Castelló de tots.

Picant ací podràs accedir al nou espai CASTELLÓ SOM.

Categories: El Miragall