Les ciutats, les tecnologies, el turisme de masses, les urbanitzacions, la tasca del dia a dia i les exigències de la vida moderna semblen haver-nos fet persones que no valorem el que ens envolta.

Aquest vídeo és una invitació a reprendre el contacte amb la natura, la natura de Castelló. Una manera de conèixer-la, respectar-la i viure-la en un sentit més profund a recuperar la devoció per la natura, per la vida a l’aire lliure.

A partir de la relació amb els animals, les plantes, les flors i veure com viuen en perfecta harmonia en la natura, descobrim de quina manera la cultura i l’educació ens ajuden a retrobar-nos amb la natura i amb nosaltres mateixos.

La natura és la nostra aliada, i un mitjà de cura, consol i alleujament, així com de benestar, salut i fortalesa, de creixement i desenvolupament personal.

S’ha demostrat que els beneficis de conviure amb ella a l’aire lliure, i que fins i tot un passeig pels paratges que té el nostre Castelló pot convertir-se en un espaí de meditació. El contacte amb la naturalesa és també una eina indispensable per a l’educació dels nostres fills i ens recorda la importància de vincular-la amb l’escola. Gaudix de Castelló SOM Natura, un vídeo i fotos per a veure’ls i estimular-nos a retrobar la nostra essència natural.

Categories: El Miragall