L’agrupació d’electors Gent de Castelló i d’Esquerra-GCiE, encara que té un àmbit d’acció local, vol manifestar la seua posició davant de les properes eleccions generals de l’Estat, del proper dia 9 de març de 2008:

No volem ser aliens al que ens juguem, en les properes eleccions espanyoles, els castelloners juntament amb la resta dels ciutadans de l’estat democràtic i social de dret en el que vivim.

Existeixen dues grans opcions per governar l’Estat: l’opció de les diferents forces polítiques de progrés, multicolors, de diferents sensibilitats, que han apostat en la darrera legislatura per la pau en Irak, per lleis que han avançat en la igualtat, en drets socials fonamentals, en la memòria històrica, etc., representada per diferents sigles de diversos partits (PSOE, IU-IV, ERC, BNG, CHA, NA-BAI, EA, …). I l’opció d’unes altres forces polítiques que defenen el neoconservadurisme més dur d’Europa, la mentida repetida mil vegades des de l’11-M, la por al diferent, les amenaces i el discurs negre sobre la marxa de l’economia – no serà la de la gran banca, la dels alts executius, de la de les seues grans empreses, etc. – representada per diferents partits (PP, UPN, CC., …).


La nostra opció és ben clara: el progrés, la justícia social, la pau, la solidaritat, la participació ciutadana i un estat democràtic plurinacional, plurilingüe i pluricultural. No direm a quines sigles heu de donar suport. Sou ciutadans amb criteri propi. El que sí vos demanarem és que cal eixir de casa i participar. Els de la dreta política van tots en massa. Els de l’esquerra ens ho pensem molt, i de vegades amb raó. Però vist el que hem vist durant els últims 4 anys, cal para els peus als neocons més radicalitzats.


La vostra opció també està clara: la llibertat individual de participar en les eleccions, i triar l’opció política que propose un programa que més coincidisca amb els vostres principis ideològics. Penseu el que penseu, com a mínim participeu. Quedar-se a casa, no és prou !!

GCiE-Gent de Castelló i d’Esquerra.

Categories: Articles