Òscar Noguera candidat a l’alcaldia de l’Ajuntament de Castelló pel col·lectiu GCiE-Compromís ha estat presentat aquest dissabte 23 de març de 2019 a les 12.00h al pati de l’Obrera.

A l’acte, han assistit un centenar de persones i han intervingut l’actual alcalde de Castelló i candidat de GCiE-Compromís, Òscar Noguera i ha comptat amb la presència de l’actual regidor d’Educació i Medi Lluís Piqueras i a més a més ha estat acompanyat per alcaldes, regidors i companys de Compromís de la comarca.

La presentació ha estat a càrrec de dos persones que d’alguna manera també han estat al igual que Lluís Piqueras molt lligades a la trajectòria d’Òscar en la seua etapa vinculada a la política com són Tere Fuster i Lluís Ferrando.

Ara fa uns mesos, Òscar va ser elegit per encapçalar la llista i així optar a l’alcaldia en les pròximes eleccions municipals del pròxim mes de maig de 2019.

Així com Tere Fuster, Lluís Piqueras i Lluís Ferrando han ressaltat el valors d’Òscar i el seu treball i proximitat a la ciutadania, Òscar s’ha dirigit als assistents explicant tot el que s’ha dut a terme durant els passats quatre anys així com projectes que queden per enllestir, per això ha demanat la confiança dels assistents perquè continuen confiant amb ell i amb el seu equip.

En aquests moments es continua treballant per part del col·lectiu per a continuar sumant gent de Castelló per a configurar una candidatura que continue amb la mateixa convicció i compromís, però amb noves fites i horitzons per endavant i energies renovades.

Òscar encarna els valors que representa GCiE-Compromís com a col·lectiu: proximitat, transparència, bona gestió, coneixement del poble i de les seues persones, dedicació, compromís i treball sense descans sempre pel bé comú i l’interès general.

Tal com diu Òscar Noguera “ara és el moment, no et quedes a casa, participa, nosaltres assumirem les responsabilitats, perquè tenim il·lusions i l’estima pel nostre poble, l’experiència acumulada dels últims 4 anys al capdavant de l’Ajuntament, perquè tenim un projecte per a Castelló de continuïtat i renovació. Seria per a mi una gran responsabilitat i un honor ser de nou l’Alcalde de Castelló, amb el suport de la ciutadania”.

Perquè volem que Castelló continue millorant dia a dia i estem segurs que Òscar el nostre candidat ho farà.

#FemPoble

Gent de Castelló i d’Esquerra – Compromís (GCiEC)

[FAG id=6198]