Òscar Noguera candidat a l’alcaldia de l’Ajuntament de Castelló pel col·lectiu GCiE-Compromís serà presentat el proper dissabte 23 de març de 2019  a les 12.00h, us esperem al pati de l’Obrera.

A l’acte, intervindrà  l’actual Alcalde de Castelló i l’actual candidat de GCiE-Compromís, Òscar Noguera i comptarem amb la presència del President de les Corts Valencianes Enric Morera.

Enric Morera a Castelló

La presentació estarà a càrrec de dos persones que d’alguna manera han estat lligades a la trajectòria d’Òscar en la seua etapa vinculada a la política com són Tere Fuster i Lluís Ferrando.

Ara fa uns mesos, Òscar va ser elegit per encapçalar la llista i així optar a l’alcaldia en les pròximes eleccions municipals del proper mes de maig de 2019. En aquests moments es continua treballant per part del col·lectiu per a configurar una candidatura que continuarà amb la mateixa convicció i compromís, però amb noves fites i horitzons per endavant i energies renovades.

Òscar encarna els valors que representa GCiE-Compromís com a col·lectiu: proximitat, transparència, bona gestió, coneixement del poble i de les seues persones, dedicació, compromís i treball sense descans sempre pel bé comú i l’interès general.

Tal com diu Òscar Noguera “ara és el moment, no et quedes a casa, participa, nosaltres assumirem les responsabilitats, perquè tenim il·lusions i l’estima pel nostre poble, l’experiència acumulada dels últims 4 anys al capdavant de l’Ajuntament, perquè tenim un projecte per a Castelló de continuïtat i renovació. Seria per a mi una gran responsabilitat i un honor ser de nou l’Alcalde de Castelló, amb el suport de la ciutadania”.

Cartell

Aquest dissabte 23 de març us esperem per compartir amb vosaltres la presentació d’Òscar, perquè volem que Castelló continue millorant dia a dia i estem segurs que el nostre candidat ho farà.

No hi falteu!

#FemPoble

Gent de Castelló i d’Esquerra – Compromís (GCiEC)